AKTFOTO I NATURLIG LYS

Workshop med tema

AKTFOTO I NATURLIG LYS.

River Harmony web cr 300x201 AKTFOTO I NATURLIG LYSDenne gangen planlegger jeg en AKTWORKSHOP i naturlig lys ute i naturen. Delvis også inne i naturlig lys. Kurset vil foregå  i vakre omgivelser med kvinnelig modell. Det vil finne sted på Inderøy i Nord-Trøndelag.

DSC 2863 ps web 300x199 AKTFOTO I NATURLIG LYSWorkshopen er på oppfordring fra tidligere deltakere som har vært med på et eller flere av mine aktfotokurs. Denne gangen vil det derfor bli minimalt med intro/bevisstgjøring omkring temaet og workshopen er derfor først og fremst ment for tidligere deltakere eller eventuelt noen andre som har et bevisst forhold til aktfoto. Det er viktig å presisere at her vektlegger vi estetikk, linjer, lys/skygge, former, komposisjon og ikke minst det kunstneriske ved å bruke kroppen som uttrykksmiddel i naturens omgivelser.

Tid: Lørdag 13. august. Kl. 10-17 (Evt. 11-18)

Kursplanene kom litt raskt på etter som det ble til via oppfordring og ca fire tidligere deltakere allerede har meldt seg. Alt er derfor ikke på plass, men jeg håper at prisen skal bli så pass lav som ca kr. 1200,-. Påmelding så snart som mulig (da det er bare et par plasser ledige) og senest 1. juli. Send epost til   r-lyng@online.no

DSC 1249 ps web cr 215x300 AKTFOTO I NATURLIG LYS

                                           VELKOMMEN TIL AKTFOTO I NATURLIG LYS!

DSC 5302 ps web cr 300x152 AKTFOTO I NATURLIG LYS

Legg inn en kommentar